Be Happy (2017)

Al 2017 i coincidint amb el nostre 5é aniversari, vam decidir tornar a entrar a l’estudi per a portar a terme la gravació del nostre segon disc.

El grup del Camp de Tarragona, Stromboli Jazz Band, va entrar als estudis de gravació el 10 de gener de 2017 per començar a gravar el seu segon treball discogràfic, coincidint aquest any amb el seu 5é aniversari.  El primer disc, de nom «Smile», va ser presentat al febrer del 2013 al Teatre Metropol de Tarragona, per a celebrar el primer aniversari del conjunt.
El disc es va enregistrar als estudis «Wood Wave Studio» i consta de 12 temes els quals resumeixen aquests 5 anys de trajectòria, a part d’incorporar temes més nous dins del repertori de la formació. Entre aquests temes destaca l’Hallellujah de Leonard Cohen; Misirlou, el tema principal de la película Pulp Fiction i On the sunny side of the street, un estandard del repertori dixieland. És un disc recopilatori amb part de les cançons que hem anat tocant aquests últims anys i noves incorporacions.
El títol d’aquesta nova gravació, intenta transmetre l’entusiasme i alegria que el grup porta a les seves actuacions.
La presentació del disc i el 5é aniversari es va celebrar el 12 de març al Teatre Metropol de Tarragona.

Si esteu interessats en tenir el disc, podeu adquirir-lo de tres formes diferents:

1.- En les nostres actuacions.
2.- Contactant personalment amb nosaltres si ens coneixeu.
3.- A travès de la web, enviant-nos un mail i us el podem fer arribar per correu ordinari.

 

Moltes gràcies!!