Qui som

Som un grup de swing, dixieland, jazz popular i altres estils, format per músics del Camp de Tarragona, professionals en actiu que ens dediquem ja fa molts anys.

Tenim una àmplia formació i experiència en el món del jazz (i també del clàssic).

Som músics polivalents.

Tenim llargs currículums i hem format part de diferents formacions. Continuem estudiant, aprenent i generant nous projectes.

 
Què és Stromboli Jazz Band? 

El nom d’Stromboli, el volcà italià, representa molt bé l’esperit del nostre grup: un esclat d’energia i caliu. 

Tenim un repertori ampli i variat, i sempre en renovació. Es basa en els grans temes de dixieland, afegint estàndards d’altres gèneres jazzístics, alguna banda sonora de pel·lícula i també adaptacions de músiques populars.

Volem oferir actuacions de qualitat i bon nivell.

Volem diferenciar-nos d’altres bandes de jazz: Fugim de plantejaments elitistes i especialitzats habituals en aquest món, i ens plantegem, sobretot, com a objectiu, que els nostres concerts puguin agradar a tothom, encara que no siguin «jazzeros».

Volem establir connexió, complicitat amb tots els públics. Transmetre sentiments, energia, humor, bones vibracions, que els oients surtin del nostre concert amb un somriure, satisfets, contents.

Els nostres espectacles tenen un component interactiu, desenfadat, alhora que molt cuidat en l’aspecte musical.

DSC_4431

Quins espectacles oferim? 

Una altra característica del nostre conjunt és la seva polivalència, adaptabilitat: El número de músics és variable en funció del tipus d’espectacle, des de duet a sextet.

Som poliinstrumentistes, la qual cosa permet crear diferents estructures instrumentals.

Podem fer concerts (d’escenari i de carrer), amenitzacions de cerimònies i esdeveniments. També podem fer actuacions de carrer itinerants i cercaviles.

 

Què hem fet fins ara?

Des de la nostra presentació, al febrer de 2012, hem realitzat més de 350 d’actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans.

Com a mostra, hem participat, entre d’altres al Festival Jazz a l’Estudi i al Festival Creart de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al IV Cicle de Jazz de Cambrils, al cicle de Música als Castells de Catalunya, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona i al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de Sant Sebastián. A part, hem gravat i presentat dos CD’s, un al 2013 de títol «Smile» i un altre al 2017 de títol «Be Happy».strombolijazzband filtre quadre san sebastian